Miljövänligare bil för dig som golfspelare

Allt fler människor blir miljömedvetna och vill göra genomtänkta val i vardagen, men även när det kommer till större beslut. Många golfare älskar den friska luften och naturen omkring dem, som deras sport automatiskt ger, och att då även välja en mer miljövänlig bil kommer ofta naturligt.

Bra begagnad hybridbil

Professionell golf omsätter enorma mängder pengar, och många spelare skänker stora summor till olika organisationer och andra välgörande ändamål. Att värna om miljön är något som är viktigt för många spelare, både proffs och amatörer, då all golf spelas utomhus och naturen är ett naturligt inslag i sporten. Klubbar kan visa sitt miljöengagemang på ett flertal vis medan spelarna själva kan skänka pengar men också göra aktiva val när det kommer till exempelvis vilken bil de kör. Att välja bort eller minska på fossilt bränsle är ett sätt, vilket gör att alternativen elbil eller hybridbil är intressanta för många. Väljer du dessutom en bra begagnad bil sparar du också på miljön utan att förlora för mycket i kvalitet. Idag finns många bilhandlare som erbjuder väldigt fina begagnade hybridbilar, som är trygga och säkra och som du dessutom inte kostar lika mycket som en splitter ny bil.

Sprid ordet

De finns de som känner att begagnade bilar inte är för dem, och är du en av dem bör du definitivt ändå ge dem en chans. De flesta av dem är i fantastiskt fint skick, och tar du hjälp av en professionell bilhandlare kan de hjälpa dig att hitta precis den typ av bil du behöver. Som miljömedveten golfare kommer det dessutom kännas riktigt bra att glida in på klubbens parkering i ditt nya förvärv, i vetskapen att du tagit ett beslut som är miljömässigt bättre än bilen du hade tidigare. Har du många vänner på golfklubben finns dessutom alla möjligheter för dig att kunna påverka dem att ta liknande bra beslut om sina egna bilar. Låt din kärlek till golfen, till den friska luften och den vackra naturen ute på banorna leda dig att göra kloka val i din vardag och kanske även hjälpa dina vänner i samma riktning.